Екскурсії, обмін досвідом та методичними наробками: 2 день фінального тижня проєкту Mobile Art EDU CAMP

Відділ міжнародних зв'язків Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Mobile Art Edu Camp > Екскурсії, обмін досвідом та методичними наробками: 2 день фінального тижня проєкту Mobile Art EDU CAMP

День 2 для студентів Університету Сковороди в Переяславі, учасників проєкту “Університетська мобільність: Mobile Art EDU CAMP” за напрямком “хоровий спів” та їх викладачів, розпочався з екскурсії до діорами “Штурм фортеці Ізмаїл російськими військами та українськими козаками під командуванням О.В. Суворова 11 (22) грудня 1790 року” та прогулянки по набережній міста на території колишньої турецької фортеці.

У другій половині дня в актовій залі Палацу дітей та юнацтва ім. Алли Іванової до них приєдналися колеги з Ізмаїльського державного гуманітарного університету та всі разом побували на музыкальній вітальні зразково-художнього колективу вокального ансамблю “Соловейко” (керівник – викладач кафедри музичного та образотворчого мистецтв Л.І. Чеботар).

Людмила Іванівна поділилася своїм досвідом та методичними доробками для роботи з дітьми молодших, середніх та старших груп, а також відкрила свої таємниці щодо розвитку мелодійного та гармонічного слуху. Студенти в свою чергу уважно слухали поради та старанно виконували усі завдання та вправи.

Виражаємо подяку керівництву Палацу дітей та юнацтва ім. Алли Іванової за можливість проведення цього заходу.

Проєкт “Університетська мобільність: Mobile Art EDU CAMP” реалізується за підтримки Український культурний фонд.

 

Інформація надана відділом міжнародного співробітництва

та розвитку інфраструктури ІДГУ