Відбувся гала-концерт в рамках проєкту “Університетська мобільність: Mobile Art EDU CAMP”

Відділ міжнародних зв'язків Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > Mobile Art Edu Camp > Відбувся гала-концерт в рамках проєкту “Університетська мобільність: Mobile Art EDU CAMP”

Вчора в Обласному центрі національних культур відбувся гала-концерт в рамках нашого проєкту.

Перед початком до учасників звернувся голова ГО ПЦГІ М.Каплієнко, який розповів присутнім про мету проєкту “Університетська мобільність: Mobile Art EDU CAMP”, бажання його команди ознайомити студентів університетів з двох різних регіонів країни із різнобарвністю їх культур та традицій.

У концерті прийняли участі хорові колективи обох університетів, що є партнерами проєкту – народний академічний хор студентів Ізмаїльського державного гуманітарного університету (хормейстер – Людмила Чеботар, концертмейстер – Наталя Терехова) та хор “Колегіум” Університету Григорія Сковороди у Переяславі (хормейстер – Антоніна Карпенко, концертмейстер – Світлана Чорнобай).

До участі у святі були запрошені і випускники ІДГУ різних років, а саме – Олександр Ромалійський (керівник народного ансамблю танців “Колоріт” ДК села Кам’янка), Сергій Нейчев (соліст Обласного центру національних культур, фіналіст 11 сезону шоу “Голос країни”, керівник народної вокальної студії “Креатив”), Аделіна Козьма (ведуча та вокалістка), а також учасниці народної вокальної студії “Креатив” Діана Суровкіна та Євгенія Нейчева.

Також на концерті своїми виступами порадували присутніх солістка з Університету Григорія Сковороди у Переяславі Лідія Гапанчук та студент університету Діонісій Лисогуб, студентка Ізмаїльського державного гуманітарного університету Олеся Кічук, народний вокальний ансамбль “Сударушка” Обласного центру національних культур (керівник Валентина Архіпова).

Програму завершив зведений хор обох університетів. Для гостей пролунали українські, вірменські, молдавські та болгарські народні пісні.

 

Інформація надана відділом міжнародного співробітництва

та розвитку інфраструктури ІДГУ