Завершилася реалізація програми всеукраїнської академічної мобільності «САМ Україна»

Відділ міжнародних зв'язків Університету Григорія Сковороди в Переяславі > Новини > САМ Україна > Завершилася реалізація програми всеукраїнської академічної мобільності «САМ Україна»

Ось вже непомітно минув місяць, як студенти Ізмаїльського державного гуманітарного університету, учасники програми «САМ Україна» – програми всеукраїнської академічної мобільності, за підтримки Британської Ради та Міністерства освіти і науки України, закінчують своє перебування та готуються від’їжджати до рідного міста.

Цей період був цінний, сповнений позитивних вражень та емоцій. Студенти отримали можливість підвищити рівень теоретичної та практичної підготовки, навчатись із використанням сучасного обладнання, методик і технологій, дослідити історію та визначні місця м. Переяслав.

Останній день навчання студентів відзначився тренінгом від психолога Університету Кузьменко Тетяни Миколаївни. Вона поділилась секретом приведення себе у ресурсний стан, усвідомити, що ти цінна і як досягнути своєї самоцінності.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав безцінний досвід у реалізації студентської академічної мобільності. Була проведена зустріч із учасниками і було зібрано фідбеки студентів, де вони висловлювали свою думку з приводу навчання в нашому Університеті, що сподобалось, чого не вистачало.

Ми з вдячністю та щирістю будемо згадувати цей час і ми щиро сподіваємось на повторну зустріч у стінах нашої альма-матер. Ми відкриті до співпраці і віримо, що у вас залишились тільки приємні спогади та враження.